Beta Car Wash Shampoo

Krachtige, hoog schuimende reiniger met een aangenaam parfum die speciaal ontwikkeld is voor het gebruik in wasstraatinstallaties.

Verwijdert moeiteloos atmosferische vervuiling van personenwagens, bestelwagens, motoren, etc. Biologisch afbreekbaar, pH9. Kan worden toegepast doormiddel van hoge- en lage druk reinigingsapparatuur.

 • Standaardverpakking : 5L / 10L / 25L / 210L / 1000L

Beta Truck Traffic Cleaner

Krachtige, hoog schuimende truckwash reiniger met een aangenaam parfum die speciaal ontwikkeld is voor het gebruik in wasstraatinstallaties.

Verwijdert moeiteloos atmosferische vervuiling van trucks, opleggers, etc. Biologisch afbreekbaar, alkalisch. Kan worden toegepast doormiddel van stoom-, hoge- en lage druk reinigingsapparatuur.

 • Standaardverpakking : 5L / 10L / 25L / 210L / 1000L

Beta Alu Cleaner

Krachtig product dat specifiek ontwikkeld is voor het reinigen van aluminium, inox en andere non-ferro metalen.

Reinigt ketels, gevelbeplatingen, rookgasafvoeren, velgen, etc. Bezit een lage pH waarde dus een hoge zuurgraad. Test vooraf de te behandelen oppervlakte op resistentie.

 • Standaardverpakking : 5L / 10L / 25L

Beta Brake Cleaner

Specifiek ontwikkeld voor snel en efficiënt reinigen, onderhouden en monteren van remmen en remonderdelen.

Verwijdert moeiteloos olie, vet, vuil en remvloeistof en heeft een groot oplossend vermogen.

 • Standaardverpakking: spuitbus 400ML / 5L / 25L / 200L / 1000L

Beta Soluble Degreaser

Uiterst krachtige geconcentreerde industriële ontvetter speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van zware industriële vervuilingen zoals vet, smeermiddelen, teer, asfalt en bitumen.

Reinigt uitstekend plaatwerk, metalen onderdelen, filters, motorblokken, machines etc. Geformuleerd met krachtige emulgatoren voor optimale vermenging met water. Een witte melkachtige substantie ontstaat wanneer soluble degreaser emulgeert met water. Neemt tot circa vijf maal zijn volume aan vervuiling (olie en vet) op. Vlampunt circa 65°C. Is handmatig te gebruiken, maar ook met behulp van hogedrukreiniger. Kleur: rood.

 • Standaardverpakking: 1L / 5L / 25L / 60L / 208L

Beta Blue Wonder

Universele reiniger en ontvetter met aangenaam fris parfum. Verwijdert eenvoudig een grote diversiteit aan vervuiling.

Veilig te gebruiken op alle typen ondergrond. Laat een schitterende glans achter op het behandelde oppervlak. Geschikt voor hoge druk reiniging, manuele/handmatige reiniging, schuimreiniging en sproeireiniging. Kleur: blauw

 • Standaardverpakking: 10L / 20L / 208L

Beta Super Cleaner

Universele reiniger en ontvetter met aangenaam fris parfum. Verwijdert eenvoudig grote diversiteit aan vervuiling.

Veilig te gebruiken op alle typen ondergrond. Laat een schitterende glans achter op het behandelde oppervlak. Geschikt voor hoge druk reiniging, manuele/handmatige reiniging, schuimreiniging en sproeireiniging. Kleur: geel

 • Standaardverpakking: 10L / 20L / 208L

Beta Degreaser S160

Industriële reiniger en ontvetter op basis van geselecteerde destillaten en tensioactieve bestanddelen.

Door zijn universele toepasbaarheid is deze uitstekend geschikt voor gebruik in alle takken van industrie. Verwijdert probleemloos ingedroogde oliën en vetten en vele andere industriële vervuilingen op machines en vloeren. Het materiaal is niet emulgerend, geeft dus geen probleem bij afvoer via olie- waterafscheider. Het product wordt onverdund toegepast, heeft geen irritante geur, wat het gebruik aangenamer maakt.

 • Standaardverpakking : 5L / 10L / 25L / 210L / 1000L

Beta Degreaser S200

Krachtig geconcentreerde industrieel reinigingsproduct op basis van geselecteerde oplosmiddelen en oppervlakte actieve stoffen.

Speciaal ontwikkeld  voor de verwijdering van hoog aromatische vervuilingen zoals uitgedroogde teer- en asfaltlagen, bitumen, crude, quench-olie, carbon black en vele andere soortgelijke vervuilingen. De verwerking van het product is mogelijk met allerhande apparatuur en  hulpmiddelen, via verneveling, borstelen, dompelbaden, enz. Het product wordt onverdund toegepast en heeft een penetrante geur.

 • Standaardverpakking : 5L / 10L / 25L / 210L / 1000L

Beta Cleaner A5 T/NF

Krachtig biologisch afbreekbaar reinigingsproduct dat specifiek ontwikkeld is voor het reinigen en ontvetten van met olie & vet vervuilde oppervlakken en vloeren.

Het product is universeel inzetbaar en heeft geen storende invloed op de werking van de olie-  waterafscheider. Na de reiniging zal een volledige vetvrije opdroging plaatsvinden. Dit product is biologisch afbreekbaar en bezit een alkalische pH.

 • Standaardverpakking : 5L / 10L / 25L / 210L / 1000L

Beta Cleaner A10T

Zeer krachtig biologisch afbreekbaar reinigingsproduct dat specifiek ontwikkeld is voor het reinigen en ontvetten van met olie en vet vervuilde oppervlakken en vloeren.

Het product is universeel inzetbaar en heeft geen storende invloed op de werking van de olie- waterafscheider. Na de reiniging zal een volledig vetvrije opdroging  plaatsvinden. Dit product is biologisch afbreekbaar en bezit een alkalische pH.

 • Standaardverpakking: 5L / 210L

Americol Amefix

Krachtige en snelwerkend zure roest en kalkverwijderaar.

Uiterst geschikt voor het verwijderen van kalk, oxidaties, roestaanslag, cement en verkeersvuil van aluminium ondergronden, transportmiddelen, leidingen en tegels. Niet geschikt voor het reinigen van kalkhoudende steensoorten of marmer.

 • Standaardverpakking: 10L

Americol Amewash

Uiterst krachtige schuimreiniger A1 gecertificeerd voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie.

Uiterst krachtige schuimreiniger A1 gecertificeerd voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie die voldoet aan HACCP. Door de unieke productsamenstelling wordt zelfs de zwaarste vervuiling eenvoudig verwijderd en is deze daardoor uiterst geschikt als industriële allesreiniger. Geformuleerd zonder geur- en kleurstoffen, reinigt streeploos. Niet geschikt voor het reinigen van zachte metalen, zoals aluminium.

 • Standaardverpakking : 1L / 10L / 20L / 200L / 1000L