Kies uw productgroep

Autoplus 2021 Oil Saver

Een olietoevoeging op minerale olie basis waarin polymeren en stabilisatoren zijn toegevoegd die resulteert in een besparing van het olieverbruik.

AUTOPLUS 2021 vermindert abnormaal verbruik, verbetert de compressie en herstelt de werking van de neutraliserende additieven en antioxidanten.

  • Standaardverpakking: 24 x 300ML

Autoplus 2023 Oil Stop Leak

Een lek dichtende olietoevoeging die herstellende additieven voor o-ringen en dichtingen alsmede een oplosmiddel voor het reinigen van afzetting bevat.

AUTOPLUS 2023 dicht olielekken, behalve bij mechanische defecten. Geeft o-ringen en dichtingen hun oorspronkelijke volume en elasticiteit terug. Reinigt de mechanische onderdelen van de motor en voorkomt olievlekken in garages en parkings.

  • Standaard verpakking: 24 x 300ML

Autoplus 2024 Internal Engine Cleaner

Een interne motorreiniger, samengesteld uit producten die vastgekoekte afzettingen en sludge in suspensie kunnen brengen zodat deze bij een oliewissel afgevoerd kunnen worden.

AUTOPLUS 2024 lost aangekoekte afzetting op en brengt deze in suspensie in de warme delen van de motor, zoals op de bodem van de zuigerveergroeven, en in de koude delen zoals aan de kleppendeksels en carters. Voorkomt mechanische schade en vroegtijdige slijtage van de motor die ontstaat door een onvolledige smering die veroorzaakt wordt door afzettingen en sludge.

  • Standaard verpakking: 24 x 300ML

Autoplus 2025 Oil Anti-Friction Anti-WEAR

Een multifunctioneel additief speciaal ontwikkeld op basis van de meest recente technologie, aanbevolen voor minerale, semi- en synthetische motoroliƫn.

AUTOPLUS 2025 is geschikt voor alle benzine of diesel motoren eventueel voorzien van een turbo of katalysator. Dit product vermindert op radicale wijze de slijtage en verhoogt de levensduur van de motor. Zeer goede wrijving verminderende eigenschappen. Vermindert het buitensporige olieverbruik. Vertraagt de oxidatie van de olie en verhindert de vorming van afzetting. Een veiligheidsfactor voor de motor bij het werken onder zware omstandigheden of in het geval van lange intervallen tussen de onderhoudsbeurten.

  • Standaard verpakking: 24 x 300ML