Choisissez votre groupe de produit

Beta koelvloeistof BS 6580

(nl)

Kant-en-klare koelvloeistof op basis van mono-ethyleenglycol is gedurende het gehele jaar te gebruiken in koelsystemen van benzine- en dieselmotoren.

(nl)

Deze koelvloeistof dient onverdund te worden gebruikt en biedt een vorstbescherming tot        –30°C. Product kan ook geleverd worden met een vorstbescherming tot –5°C of –20°C. Standaard is de kleur blauw maar kan tevens kleurloos, geel of groen geleverd worden.

  • Standaardverpakking: 1L / 5L / 25L / 60L / 208L

Beta koelvloeistof G12

(nl)

Kant-en-klare “long-life” koelvloeistof op basis van mono-ethyleenglycol en Organic Acid Inhibitor Technology is gedurende het gehele jaar te gebruiken in koelsystemen van benzine- en dieselmotoren.

(nl)

Deze koelvloeistof is specifiek ontwikkeld voor koelsystemen van aluminium en koper- of aluminiumlegeringen maar kan ook veilig gebruikt worden in conventionele gietijzeren koelsystemen. Deze koelvloeistof dient onverdund te worden gebruikt en biedt een vorstbescherming tot –30°C. Product kan ook geleverd worden met een vorstbescherming tot –5°C of –20°C. Standaard is de kleur rood maar kan tevens kleurloos geleverd worden.

  • Standaardverpakking: 1L / 5L / 25L / 60L / 208L

Beta Permanent Antivries BS 6580

(nl)

Antivries concentraat op basis van mono-ethyleenglycol is gedurende het gehele jaar te gebruiken in koelsystemen van benzine- en dieselmotoren.

(nl)

Biedt een vorstbescherming tot –70°C. Voor het gehele jaar adviseren wij een mengverhouding van 50% antivries en 50% water. De kleur van het product is standaard blauw, maar kan kleurloos, geel of groen geleverd worden.

  • Standaardverpakking: 1L / 5L / 25L / 60L / 208L

Beta Permanent Antivries G12

(nl)

Antivries concentraat “long-life” op basis van mono-ethyleenglycol en Organic Acid Inhibitor Technology is gedurende het gehele jaar te gebruiken in koelsystemen van benzine- en dieselmotoren.

(nl)

Biedt een vorstbescherming tot –70°C. Voor het gehele jaar adviseren wij een mengverhouding van 50% antivries en 50% water. Standaard is de kleur rood maar kan tevens kleurloos geleverd worden.

  • Standaardverpakking: 1L / 5L / 25L / 60L / 208L